om

kollasj om meg

H ei, jeg er Ewelyn, jeg tilbyr traumeterapi. Aller først, så kjekt at du tar deg tid til å stikke innom siden min! Kanskje du er slik som jeg var på søken etter et helhetlig tilbud som bearbeider årsaken slik at det ikke dukker opp igjen?

JEG HAR ALLTID VISST UTEN Å VITE

hvorfor

EWELYN

ewelyn hvorfor
HVA FÅR DU HOS MEG?

Jeg tilbyr traumeterapi – IoPT, en til en og individuell i gruppe og kan hjelpe deg med å få bearbeidet krenkelser, traumer, angst og depresjon. Andre områder jeg kan tilby er prosesser rundt behandling av plager og problemer som kan skyldes tidlige erfaringer og traumatiske opplevelser, som for eksempel;

-Barndomstraumer

-Familie traumer

-Eksistensielle traumer

-Taps traumer

-Relasjons problemer

-Overgrep

-Søvnproblemer

-Kroniske smerter

-osv

 

 

 

HVOR JEG VAR?

I 1997 hadde jeg en kropp som fysisk og psykisk levede sitt eget liv med sirkulasjonssvikt og smerter i et uforståelig kaos hvor medisinen ikke kunne gi en naturlig forklaring på symptomene. Jeg ble fortalt at jeg var heldig om jeg slapp unna med krykker. «Jeg beliter meg ikke jeg kjenner at dette ikke er riktig!» Slik startet veien tilbake til kroppen min som det har vært en himmel og helvete å være i.

Det å være svært følsom og hva det gjør med kroppen min har vært en læreprosess som jeg aldri ville ha vært foruten og når jeg ser meg tilbake så har livet mitt vært svært så fredfull.

HVOR JEG ER I DAG?

Mitt første møte med IoPT-identitetsorientert psykoterapi var i en gruppe hvor jeg bare skulle være observatør. Jeg syntes at alle var så flinke til å beskrive følelser og bevege seg rett i forhold til klienten. Litt ut i en senere prosess ble jeg spurt om ikke jeg kunne gå i resonans for det ene ordet. Litt nølende gikk jeg ut på gulvet. Det var som å trykke på en knapp – alle smertene i kroppen kom tilbake slik jeg hadde det i 1997. Mange tanker gikk rundt i hodet – hadde jeg trigget kroppen min ved å sitte og dingle så lenge på en buss? Det var jo en av triggerne den gangen. Mens jeg stod i mitt eget observerte jeg at klienten stod i sin prosess med «relasjoner/ordene» rundt seg som ikke var bra for klienten. Det hele ble klart for meg og gjenkjent emosjonelt og smertene slapp da jeg gikk ut av resonans. For klienten var det oppklarende hva som skjer om en blir stående i dårlige relasjoner over lang tid.

Wow! For en reise og for en jobb jeg har.

 

 

 

logo transparent background

Føle

Bearbeide

Bryt mønstre

Undersøke 

Sunt jeg

Fri vilje

Gode rellasjoner

Finn svar

© IoPT Vestland | Med alle rettigheter